O agenciji

"Lider nekretnine Rijeka“  utemeljena je sa ciljem kvalitetnog i suvremenog posredovanja u kupoprodaji nekretnina. Osnovni moto agencije je "Kvaliteta ispred svega", što se prvenstveno odnosi na kvalitetu usluge. Pod tim motom vršimo i selekciju kadrova, te odabir nekretnina koje nudimo kupcima.

"Lider nekretnine Rijeka" danas je licencirana i registrirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama koja zapošljava tim educiranih i licenciranih aganata sa velikim iskustvom u posredovanju u kupoprodaji nekretnina, kao i kvalitetnu pravnu službu. To je još jedan od razloga koji nas svrstava među vodeće agencije za posredovanje nekretninama u Hrvatskoj.

Naša ponuda sastoji se od svih vrsta nekretnina kako za prodaju tako i za najam ili zakup. Kod nas možete pronaći, osim stanova, kuća i građevinskih terena, i vrhunske poslovne prostore i turističke objekte, ali i ekskluzivne ville. Područje našeg djelovanja je Primorsko-goranska županija, ali vršimo posredovanje i za nekretnine koje se nalaze i izvan tog područja. Neprekidnim radom došli smo do baze od preko 12.000 nekretnina koje Vam možemo ponuditi. Isto tako u svojoj bazi  imamo i preko 2.000 potencijalnih kupaca nekretnina.

Našim klijentima nudimo brzu i kvalitetnu uslugu od odabira adekvatne nekretnine, preko pravnog savjetovanja, sve do uknjižbe nekretnine na ime kupca. U redovne obveze naše agencije uključujemo: izrada predugovora, izrada ugovora, uknjižba nekretnina u gruntovnim knjigama, uknjižba nekretnina u katastru, prijava nastanka porezne obaveze, prijepis sa starog na novog potrošača struje, vode, telefona...

Stoga ako kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu, a želite kvalitetnu, profesionalnu, diskretnu i stručnu uslugu obratite nam se s povjerenjem a mi ćemo pronaći najbolje za Vas.