Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6575 K

Villa POLJANE, 556m2, bazen

Opis

U skladu s bogatim kulturnim nasljeđem vila u Poljanama je projektirana po uzoru na tradicionalne aristokratske vile, naravno prilagođene suvremenom načinu života. Tome je pridonio izbor vrhunskih materijala i jednako tako kvalitetna izgradnja objekta. Nakon svog konačnog dovršetka vila će predstavljati jedan od najekskluzivnijih objekata ove veličine na ovom području.

Objekt se gradi na parceli veličine 894 m2. Bruto izgrađenost objekta je 710,56 m2 a sastoji se od podruma i tri nadzemne etaže. Visina građevine je 11,0 m. U podrumu će biti smješteno postrojenje za centralno grijanje, prostori za odlaganje stvari, sauna i fitnes. Tri nadzemne etaže predstavljaju stambeni prostor koji može funkcionirati kao tri zasebne cjeline ili kao jedna cjelina prema što ovisi o želji kupca. Izvan objekta nalazi se vanjski bazen.

Trenutno se završava fasada, nakon toga slijedi farbanje, uređenje okoliša i vanjskog bazena. Donji dio fasade kao i dio zidova u okolišu obložit će se posebnim, bijelim, kamenom iz istarskog kamenoloma u Ćiritežu. Planom je predviđeno potpuno dovršenje objekta izvana, potpuno uređenje okoliša i bazena, te priključak instalacija. U unutrašnjosti objekta još je predviđeno oblaganje stepenica i holova u kamen. Ostalo unutrašnje uređenje: postavljanje parketa, keramike i sanitarija te unutrašnje farbanje napravit će se prema željama i zahtjevima kupca

Karakteristike

  • Terasa
  • Pogled na more
  • Luksuzna nekretnina
  • Tip kuće: Samostojeća
  • Novogradnja
  • Energetski razred: U izradi
  • Katnost kuće: Dvokatnica

Pošalji upit

Sandra Suran
Sandra Suran
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.